Καλωσήρθατε στην Ergosafety

Περίπου 40 χρόνια πριν, ο Γεώργιος Πιτσούνης αποφάσισε να ιδρύσει Εταιρεία, με αντικείμενο τα μέσα ατομικής προστασίας.

Μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα της εποχής ιδέα. Η εμπειρία του ιδρυτή σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό, τις καινοτόμες ιδέες και την εργατικότητα της νέας γενιάς, Αθανασίας Πιτσούνη και Βασιλείου Πιτσούνη, έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία το 1999 της εταιρίας ERGO SAFETY EΠΕ.

Έκτοτε η εταιρία, αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε νέα καινοτόμα προϊόντα, σε κτιριακές εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα η εταιρία υπό την νέα νομική μορφή ERGOSAFETY GROUP A.E, έχει υλοποιήσει τους στόχους της και αποτελεί μια σύγχρονη και υγιή επιχείρηση. Εδραιώνοντας την φήμη και το κύρος της στο τομέα των Μέσων Ατομικής Προστασίας, έχει κερδίσει την αναγνώριση της αγοράς μεταξύ των ανταγωνιστών της.

Η δραστηριότητα της εταιρίας, γίνεται σε ολοκαίνουργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.800 τμ στην Επαρχιακή Οδό Κιάτου- Στυμφαλίας, στο Κιάτο Κορινθίας με εύκολη πρόσβαση, με σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους, γραφεία, οχήματα και εξοπλισμό.

Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ERGOSAFETY GROUP A.E είναι η σταθερότητα και η δυναμική.

Τα χαρακτηριστικά αυτά πηγάζουν από την πολυετή παρουσία στην αγορά, το διαρκώς εξελισσόμενο μέγεθός, τους 2.500 ενεργούς πελάτες πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό. Επιπλέον το εξειδικευμένο προσωπικό, το δίκτυο πωλητών σε όλη την Ελλάδα, την άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση, την παρακολούθηση των εξελίξεων των καινοτομιών και των νέων προτύπων στα Μέσα Ατομικής Προστασίας και η θέση στην συνείδηση των πελατών της.

Η ERGOSAFETY GROUP AE είναι απόλυτα εναρμονισμένη με στο σύστημα ποιότητας και διαχείρισης σύμφωνα τα διεθνή πρότυπα ISO:9001:2015, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ποιοτικά χαρακτηριστικά στην εξυπηρέτηση των πελατών και αυστηρούς ελέγχους στην διακίνηση των προϊόντων της.

Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά η εταιρία λειτουργεί σήμερα πρωταγωνιστικά στην αγορά με προσήλωση στην ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων. Αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα, εταιρείες πρωτοπόρους στην πολύχρονη έρευνα προϊόντων, στον τομέα προστασίας, ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων, παρέχουμε σύγχρονα Μέσα Ατομικής Προστασίας, σε οποιαδήποτε εφαρμογή. (Βιομηχανία, Γεωργία, Διυλιστήρια, Ένοπλες Δυνάμεις, Δημόσιο, Πυροσβεστική, Τεχνικές Κατασκευές, Βιομηχανία Τροφίμων και πολλά άλλα.)

Η εταιρία διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων Μέσων Ατομικής Προστασίας, η οποία είναι διαθέσιμη προς προβολή στο site www.ergosafety.gr. Εκτιμώντας την έμπρακτη εμπιστοσύνη της αγοράς στην ERGOSAFETY GROUP AE, η εταιρία, εξακολουθεί να τηρεί ως βασική της επιδίωξη την απόλυτη «Εργασία… εκ του Ασφαλούς!».

Μενού