Συχνές Ερωτήσεις

Τρόποι Παραγγελίας

Μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 27420 24406 εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως 13:00 ή μέσω fax στο 27420 25810 όλο το 24ωρο.

Στον εκθεσιακό μας χώρο

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον Εκθεσιακό μας χώρο που βρίσκεται στο Κιάτο Κορινθίας για περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία δείτε στην σελίδα της επικοινωνίας.

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω αντικαταβολής

Για αποστολές εντός Ελλάδας μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων από τη Courier . Το επιπλέον κόστος αντικαταβολής είναι 4,00 € . Αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται μόνο με προπληρωμή. Θα ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής μετά την εισαγωγή της παραγγελίας σας στο σύστημά μας.

Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες στους λογαριασμούς της ERGOSAFETY GROUP A.E. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής.

Τρόποι Αποστολής

Μέσω Courier

Οι παραγγελίες της ergosafety.gr αποστέλλονται μέσω των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ Α.Ε.(πόρτα-πόρτα) και δεδομένου ότι τα παραγγελθέντα είδη είναι διαθέσιμα. Στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιων εκ των ειδών της παραγγελίας, αποστέλλεται στον πελάτη ενημερωτικό e-mail. Κάθε παραγγελία επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής τα οποία υπολογίζονται με βάση τον όγκο (βάρος) των αποστελλόμενων εμπορευμάτων και προστίθενται στην παραγγελία ( 4,00€ μέχρι 3 κιλά για κάθε κιλό παραπάνω έξτρα χρέωση +1,00€ ). Δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής οι παραγγελίες άνω των 99 € με τόπο προορισμό την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός επίσημων αργιών). Προσπαθούμε να αποστέλλουμε κάθε παραγγελία εντός 2 – 3 εργάσιμων ημερών.

Μέσω πρακτορείων Μεταφορών

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 10 – 20 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τo κατάστημα μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο ‘Επιβεβαιωμένη’ και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής ‘Παραλαβή από το κατάστημα’.

Επιστροφές Προϊόντων

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή περιγραφή των προϊόντων μας στο ergosafety.gr

Στην περίπτωση όμως που υπάρχουν περιγραφές εσφαλμένες, σας δίνεται η δυνατότητα επιστροφής σύμφωνα με τους όρους επιστροφής.
Όροι Επιστροφής Προϊόντων που έχουν αποσταλεί.
Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 10 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία που θα μας διαβιβάσετε με ηλεκτρονικό μήνυμα ή με φάξ την επιθυμία σας για επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος σας παραδόθηκε και έχει παραγγελθεί μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Για να έχετε δικαίωμα να το κάνετε πρέπει να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
Τρόπος επιστροφής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συνεννοηθούμε σχετικά με τα έξοδα και τον τρόπο αποστολής του προϊόντος σε μας.

Αν θέλετε να φέρετε οι ίδιοι το προϊόν για επιστροφή:
Ελάτε στο φυσικό μας κατάστημα αφού τηλεφωνήσετε προηγουμένως για να καταγράψουμε ραντεβού και να σας περιμένουμε.

Αφού έρθετε θα ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, και θα προχωρήσουμε στις υπόλοιπες διαδικασίες παραλαβής του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: πρέπει να έχετε υπ όψη σας ότι προϊόν που έχει ανοιχθεί δεν γίνεται δεκτό για επιστροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας τηλεφωνήστε μας  στον αριθμό: 27420 24406  08:00-14:00 Δευτέρα με Παρασκευή

We’re Here to Help ! Contact us

Μενού